FITNESS BONBONS!
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Voor een echte sporter is het vaak afzien van chocolade en veel lekkernij! Maar er is een oplossing, een gezonde bonbon die nog vele voordelen voor het sporten heeft ook! Onweerstaanbaar lekker voor de echte healthfreak!

Deze snack kan je als tussendoortje nemen of als snack voor het trainen. Waarom het zo gezond is is het volgende:

De appel: Granny Smiths zijn de ideale appelsoort wat binnen een goed sport dieet past (Uit studie onderzoek van Food Chemistry). Volgens de onderzoekers blijkt de Granny Smith stoffen te bevatten die langer voor een vol gevoel zorgen. De studie laat ook zien dat de onverteerbare stoffen in de appel, die vezels en polyfenolen bevatten niet in de maag worden afgebroken door het maagzuur. Deze stoffen stimuleren de goede darmbacteriën, verhogen de weerstand en dragen bij aan het voorkomen van overgewicht. Het nuttigen van de Granny Smith geeft vergeleken met alle andere appels de beste onbalans tussen goede en slechte bacteriën in de darmen en kan deze herstellen. Daarbij geeft de Granny Smith meer zuurstof naar de spieren bij een cardiovasculaire training.

Noten en rozijnen: Rozijnen bevatten veel ijzer en vitamines, geven energie en zijn gezonde suikers, zorgt voor een natuurlijke energieboost. Daarbij krijg je via de noten o.a. gezonde en goeie vetten binnen en geven voor een langere tijd een verzadigd gevoel. Op FitStage vind je nog meer uitgebreide info over noten, zaden en rozijnen.

Pindakaas: geeft vele voordelen en zit bordevol gezonde eigenschappen zoals: Pindakaas bevat een uitstekende vetzuursamenstelling. Die nodig zijn om ook weer vetten te verbranden. Pindakaas heeft evenals noten een hongerstillende werking en verzadigd voor lange tijd. Pindakaas bevat daarnaast een grote bron van Vitamine E die belangrijk zijn voor opbouw & bescherming van spieren, de stofwisseling & het ondersteunen van het immuunsysteem.

#FitStage #Perfectbodytips #Gezondheid
(Meer weetjes en uitgebreide info vind je op FitStage & Perfectbody.nl)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP