Geen smoesjes meer
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Tijd om te sporten heeft bijna niemand. Maar toch wil je eigenlijk wel mooie ronde billen en een platte buik. En die komen er niet door lui op de bank te zitten. En ga nu geen smoesjes verzinnen, ik heb ze allemaal al wel gehoord (en gebruikt). Je-moet-aan-de-bak jonge dame! Als je een killerbody wilt (in welke mate dan ook) moet je écht even aan de slag. En als je nu nog lekker studeert ben je wat flexibeler in je trainingstijden. Maar voor ons werkend Nederland is het gewoon wat lastiger. Kijk, een 9 tot 5 baan waarbij je alleen voor het koffie halen van je stoel af moet telt nu niet mee, maar de rest van de iets wat fysieke banen zorgen wel voor wat hindernissen.

Bijvoorbeeld, je bent bedrijfsleider en je rent/tilt/sjouwt je de hele dag een ongans, dan snap ik dat je als je eindelijk om half 8 aan je avondeten zit, daarna geen zin meer hebt om te sporten. Dit kan ik overigens ook wel begrijpen voor alle andere stressvolle banen hoor.. ;-). Dus als je de meeste avonden meer trek hebt in bankhangen snap ik dat. Alleen komen we wel met een probleem dus, want dan heb je nog niet aan je billen gewerkt. Dat wordt nu even prioriteiten stellen.

Persoonlijk sport ik wél op maandag avond, aangezien het aan het begin van de week nog goed te doen is. Energie zit er dan nog behoorlijk in en kan ik er vaak wel een lekkere leg-day uit knallen. Daarnaast heb ik sinds kort de luxe dat ik twee ochtenden later kan beginnen, waardoor ik dus de tijd heb om s’ochtends te sporten. YAY! Maar ook als je geen tijd hebt (of denkt te hebben) kun je dit soort alternatieven goed benutten. Ga eens na hoe laat je gym open gaat. Die van mij gaat achterlijk laat open, maar de meesten zijn rond 7 u al geopend. Wat vaak wel betekend dat je mooi een training voor college of werk uit kunt doen. 

En s’ochtends sporten moet je even doorheen. Ja het is even wennen, maar na een paar keer scheldend de gym binnen lopen went het aardig. Bedenk wel dat je de avond ervoor vroeger naar bed gaat, zodat je genoeg energie hebt voor je training. Vergeet ook niet een stevig ontbijt om lekker mee wakker te worden. Althans, ik kan echt geen zware gewichten tillen als er geen brandstof inzit. Dus lekker een bak havermout, een banaan en een kop koffie erin gooien en gaan! 

Succes!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP