GH Releaser: de stimulans voor het opbouwen van spiermassa
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Functie van GH

Van deze aminozuren is bekend dat zij de lichaamseigen groeihormoonproductie versterken en in sommige gevallen kunnen herstellen. De groei is hierbij vooral gericht op harde spiermassa en niet op lengte. Voor lengte groei na het 18de jaar zijn geen preparaten in de handel die niet op medische indicatie zijn. Inname is het beste net voor het slapen gaan met vruchtensap of een klein beetje koolhydraten. Naarmate men ouder wordt, (dit geldt ook voor actieve mensen) neemt de GH activiteit af, door inname van de juiste preparaten kunnen vitale functies weer gestimuleerd worden en voelt u zich snel weer beter.

Onderzoek naar de GH Releaser

Een GH Releaser stimuleert het opbouwen van spiermassa. Dit is wetenschappelijk vastgesteld. Er zijn echter verschillende onderzoeken gedaan op verschillende manieren. In Duitsland vonden de onderzoeken plaats op jonge actieve sporters van onder de 30 jaar oud. Hierbij was het resultaat (bij een dosering van 5 gram per dag) zo goed als nihil. De conclusies waren hetzelfde ; het werkt niet. Dat dit een voorbarige conclusie was, bewees een onderzoek in Alaska waarbij aan mensen met een degenererend GH patroon – dus geen actieve sporters- een veel lagere dosis werd gegeven, slechts 1,5 gram per dag. De resultaten waren spectaculair. De mensen werden actiever en herstelden zelfs van lang aanwezige blessures.

Ons advies

De vraagt reist nu wie of wanneer moet men GH releasers gebruiken. Ons advies hebben wij gebaseerd op verschillende wetenschappelijke studies die elkaar op veel terreinen tegenspraken, maar eenzelfde conclusie hadden ; GH releasers gebruikt men na het dertigste levensjaar, en is onafhankelijk van een actief of niet-actief bestaan. Het zorgt voor een herstel van de balans in het lichaam en bevorderd herstel en daardoor dus groei.

Contraindicaties  GH-releaser

Werking verminderd naar leeftijds stijging en is sterk afhankelijk van lichaamseigen produktie. Niet te gebruiken voor zwangere vrouwen en mensen met stofwisselings ziekten.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP