Gratis verzending vanaf €15
Vorige pagina

GH Releaser stimuleert het opbouwen van spiermassa

Een Groei Hormoon releaser (GH-reeaser) is normaal samengesteld uit de aminozuren L-Ornitine en L-Arginine in een verhouding 1 op 2 en stimuleert de spieropbouw

Van deze aminozuren is bekend dat zij de lichaams eigen groeihormoonproduktie versterken en in sommige gevallen kunnen herstellen. De groei is hierbij vooral gericht op harde spiermassa en niet op lengte. Voor lengte groei na het 18de jaar zijn geen preparaten in de handel die niet op medische indicatie zijn. Inname is het beste net voor het slapen gaan met vruchtensap of een klein beetje koolhydraten. Bij het vorderen der leeftijd (dit geldt ook voor actieve mensen) neemt de GH activiteit af, door inname van de juiste preparaten (kom even langs) kunnen vitale functies weer gestimuleerd worden en voelt u zich snel weer beter.

Een GH Releaser stimuleert het opbouwen van spiermassa, dat is wetenschappelijk vastgesteld. Echter zijn er diverse onderzoeken gedaan. In Duitsland vonden de onderzoeken plaats op jonge actieve sporters van onder de 30 jaar oud. Hierbij was het resultaat (bij een dosering van 5 gram per dag) zo goed als nihil. De conclusies waren eensluidend ; het werkt niet. Dat dit een voorbarige conclusie was bewees een onderzoek in Alaska waarbij aan mensen met een degenererend GH patroon - dus geen actieve sporters- een veel lagere dosis werd gegeven, slechts 1,5 gram per dag. De resultaten waren spectaculair. De mensen werden actiever en herstelden zelfs van lang aanwezige blessures.

De vraagt reist nu wie of wanneer moet men GH releasers gebruiken. Ons advies hebben wij gebaseert op verschillende wetenschappelijke studies die elkaar op vele terreinen tegenspraken echter slechts op een terrein was de conclusie eensluidend ; GH releasers gebruikt men na het dertigste levensjaar, en is onafhankelijk van een actief of niet-aktief bestaan. Het zorgt voor een herstel van de balans in het lichaam en bevorderd herstel en daardoor dus groei.

Contraindicaties  GH-releaser

Werking verminderd naar leeftijds stijging en is sterk afhankelijk van lichaamseigen produktie. Niet te gebruiken voor zwangere vrouwen en mensen met stofwisselings ziekten.

Gerelateerde producten