Het mannenlichaam door vrouwenogen
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Laten we meteen met de deur in huis vallen. Het maakt niet uit of je eruit ziet als een Griekse god als je je gedraagt als een eikel. Hoewel de echte uitgelijnde hotshots nog altijd de voorkeur hebben bij vrouwen voor een one night stand, zijn het zeker geen de partners voor het leven niet. Train daarom naast die sixpack ook even je attitude.

Nu dat feitje uit de weg is kunnen we ons focussen op de top 5 fysieke (en een paar niet fysieke) punten waar vrouwen als een blok voor vallen. Nadat alle onderzoeken zijn afgegaan, bleek dat vrouwen helemaal niet zo anders zijn dan kerels. Een hint: ze kijken lang niet alleen naar je mooie blauwe ogen.

1. Je broodjes

In een, weinig verassende, studie aan de Western Illinois University hebben vrouwen gestemd op het wasbordje als het meest aantrekkelijke lichaamsdeel van de man. Het lijkt logisch. Het is centrale punt op je lichaam waar de ogen het eerst naartoe glijden. Nou ja, als je geen kleren aan hebt dan. Wees blij! Even heel bot gezegd: aan je gezicht kun je weinig veranderen, maar die spieren kun je kweken in de sportschool!

2. Met de billen boot

Dames kijken heus niet naar je knieholten of achterhoofd als ze achter je lopen. Uit een poll gepubliceerd door AskMen is gebleken dat uit de 100 vrouwen die zijn ondervraagd het merendeel een strakke kont heel aantrekkelijk vinden. Dan snap je nu misschien waarom je vriendin zo aandachtig naar het scherm tuurt als de voetbalwedstrijd op staat.

3. Brede schouders

Nog een reden voor dames om je schaamteloos van achteren te bekritiseren. De dames letten volgens onderzoek in de Unviersity of Albania namelijk heel erg op de breedte van de schouders. Dit wordt nog eens ondersteunt door een ander onderzoek uit 2013 door de National Academy of Sciences die zegt dat 79% van de vrouwen op zoek is naar een rug met een V-shape. Goed nieuws voor iedereen die niet met het lichaam van een Griekse god is geboren. Hit the gym!

4. Spierballen

Volgens een survey van hercampus.com zijn de grootste turn on onder een groep van 100 vrouwen de ballen. De spierballen, welteverstaan. Een kleine hint van een stevige biceps onder je shirt is genoeg. Dames krijgen het gevoel dat je fit en sterk bent en je je dame in nood kunt redden.

5. Een stevige borstkas

In het boek “In Your Face: The New Science of Human Attraction” wordt beweerd dat vrouwen op zoek zijn naar sterke schouders, een smalle taille en een volle borstkas. Pas op fitnessfanatics. Een borstkas die concurreert met hun eigen borsten, vinden de dames juist niet ideaal. Een stevige borstkas is mooi, maar sommige mannen gaan hierin te ver, stelt de schrijver van het boek.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP