Informatie over afslanken
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

De basis
Een goed en geregeld eet- en drinkpatroon met een gevarieerde voeding afgestemd op jou als persoon is zeer belangrijk, net zoals voldoende lichaamsbeweging. Wij adviseren om een eet- en drinkpatroon op te stellen voor jezelf wat ook goed vol te houden is. Dus niet alleen tijdelijk maar ook voor de langere termijn. Gezond en gevarieerd is hierin erg belangrijk.

Overgewicht verminderen
Indien je overgewicht hebt is het goed om een streefgewicht te bepalen. Dit houdt je gefocust op je doel en dat helpt je vaker en effectiever te trainen en je eet- en drinkpatroon na te streven.

Probeer je eet- en drinkmomenten op de dag beter in te delen. En dan ook wat je eet en drinkt op die momenten. Naast voldoende beweging is dit erg belangrijk om effectief gewicht te verliezen. Veel mensen eten nog steeds maar drie keer per dag en nemen tussendoor vaak tussendoortjes die niet gepland zijn. Beter is om iedere dag om de 2 uur iets te eten wat gepland is. Hierdoor blijft het lichaam actiever verbranden, krijg je meer energie en kan je de hoofdmaaltijden (ontbijt, lunch en avondeten) in kleinere porties nemen.

Probeer het gebruik van frisdranken maar ook van vruchtensappen sterk te verminderen. Hoe minder, hoe beter. Neem liever water of water gemengd met een klein beetje siroop of vruchtensap. Koffie en sommige theesoorten werken vocht afdrijvend en zijn geen vervanger voor water.

Als je nog niet voldoende beweging hebt op de dag, zorg er dan voor dat je dat wel krijgt. Voldoende beweging is erg belangrijk als je je overgewicht wilt verminderen. Het helpt je ook om meer energie te krijgen en een betere motivatie om je veranderde eet- en drinkpatroon vol te houden. Het nemen van de trap i.p.v. de lift of fietsen naar het werk of bij het doen van boodschappen is al een goede set.

Er is een grote keus aan supplementen die je kunnen helpen om gewicht te verliezen. Om een goede keus te maken welk supplement (of supplementen) het beste voor jou persoonlijk werkt is het belangrijk om te weten wat de werking is van het product. Lees daarom goed de informatie door die wij op onze website geven bij de producten.

Door reacties van klanten weten wij welke producten producten het beste te gebruiken zijn in combinatie met een gevarieerde voeding en voldoende beweging. Het blijft echter altijd persoonlijk welk product (of combinatie van producten) het meest effectief is voor jou. Het is goed te weten dat afslankproducten in te delen zijn in de categorieen actieve, milde, vetabsorberende en versterkende afslankproducten. Bij het combineren is het goed om niet meer dan een product uit iedere categorie te nemen.

De meest verkochte producten zijn hieronder weergegeven met een korte beschrijving. Lees goed de volledige beschrijvingen door die bij de producten vermeld staan om een goed idee te krijgen wat de werking is van het product.

    • Deluxe Burner: actief afslankproduct. Zorgt voor een actieve verbranding, meer energie en onderdrukking van de eetlust. Let op: het is goed om ervoor te blijven zorgen om iedere twee uur een eetmoment te houden, ook als de eetlust onderdrukt is.

 

    • CLA: ondersteunend afslankproduct. Zeer effectief om vastzittend vet te verminderen indien je intensieve (cardio)trainingen doet. Goed te combineren met andere afslankproducten.

 

    • L-Carnitine: ondersteunend afslankproduct. Zeer effectief om het lichaam aan te sporen sneller vetten te verbranden en om te zetten in energie. Combineer met (cardio)trainingen voor een goed resultaat. Goed te combineren met andere afslankproducten.

 

    • Chroom: ondersteunend afslankproduct. Helpt de trek in zoetigheid te verminderen. Geschikt voor personen die moeite hebben lekkere tussendoortjes te laten staan. Goed te combineren met bijvoorbeeld Appelslank of Cactusslank

 

  • Fat Burners: ondersteunend afslankproduct. Helpt het lichaam de lichaamsverbranding hoog te houden zonder de kans op een onrustig gevoel. Hierdoor ook geschikt voor personen die niet goed caffeine of andere energie stimulerende stoffen kunnen verdragen.

Waarom combineren met multivitaminen
Veel afslankproducten zorgen voor een betere voedselverwerking door het lichaam en soms ook voor een onderdrukking van de eetlust. Als je merkt dat je minder voeding binnen krijgt waarin de nodige vitaminen en mineralen zitten raden wij een multivitaminen aan om dit verschil op te vangen.

Multivitaminen producten bevatten vaak een overdosering aan water oplosbare vitaminen en een aanvulling op de dagelijkse behoefte aan mineralen. Als het lichaam voldoende vitaminen en mineralen binnen krijgt is dit goed voor een optimale lichaamsweerstand maar helpt het lichaam ook om de dagelijkse voeding optimaal op te nemen.

Met deze tekst over afslanken hopen wij je op weg geholpen te hebben om een keuze te kunnen maken uit de vele afslankproducten die wij aanbieden. Indien je nog meer informatie wilt verwijzen wij je naar onderstaande links.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP