Libidopil voor vrouwen op de Amerikaanse markt verschenen
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Goed nieuws voor alle dames wiens seksleven een flinke boost kan gebruiken! In de Verenigde Staten is de eerste libidopil voor vrouwen goedgekeurd door de Amerikaanse toezichthouder FDA. Het product heet Addyi en ligt vanaf zaterdag in de schappen van Amerikaanse winkels, zo schrijft nu.nl.

Doorbraak in libidomarkt

Volgens de onderzoekers is dit een absolute doorbraak. Het is namelijk de eerste pil die alleen gericht is op het verhogen van het libido. Dit maakt tal van andere medicatie na deze ontdekking overbodig.

Libidoen of libidon’t?

De gebruikers moeten wel twee keer nadenken voordat ze de pil gebruiken. Voorheen was hij namelijk al twee keer afgekeurd. De pil zou in combinatie met alcohol of ander medicijngebruik leiden tot een lage bloeddruk waardoor sommige proefkonijnen waren flauwgevallen. Een wijntje op een spannende datenight kun je dus wel vergeten!

Een langzaam proces

Hiernaast werkt het middel niet meteen, maar moet het weken tot maanden aaneen worden geslikt. Desondanks vormt voor veel mensen de pil blijkbaar een goeie optie. De libidomarkt wordt door de onderzoekers ingeschat tussen de vijf en negen miljoen groot te zijn.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP