Lokaal afvallen, alsjeblieft zeg!
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Zoveel keus aan producten die op de markt komen, en allemaal beweren dat het plaatselijk vet verbrand. Hou toch op! Je kent de producten wel, variërend van buikspierapparaten tot slankheidsgordels.

Zet je tv maar aan en je ziet geheid producten die direct of indirect beweren dat het je vet laat verdwijnen op de plekken waar jij het specifiek wilt. Ik kan je zeggen: ‘ het zijn valse voorwendselen’. De beste manier is en blijft toch, de ouderwetse buikspieroefeningen.

Vanuit commercieel oogpunt zijn de beweringen wel te begrijpen maar om mensen valse hoop te geven is belachelijk. De oefeningen die je doet geven je wel sterkere spieren, maar ze worden niet meteen aantoonbaar voor jezelf of de buitenwereld. Om dit voor elkaar te krijgen moet je meer energie verbruiken dan dat je opneemt.

De conclusie is dat de oefeningen die je doet zeker niet voor niets zijn. Je versterkt je lichaam en in combinatie van de intensiteit van je training met dat je meer energie verbruikt dan je tot je neemt, komt de definitie van je lichaam tot stand.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP