Gratis verzending vanaf €15
Vorige pagina

Neuronutrients helpen de hersenen voldoende brandstof op te nemen

Neuronutrients zijn, zoals de naam al suggereert, chemische bestanddelen (meestal van geheel natuurliijke oorsprong) die een directe invloed op het zenuwstelsel uitoefenen.

Iedereen heeft een bepaalde periode op de dag dat het allemaal niet meer zo gaat. Je concentratie verslapt en je doezelt weg. Neuronutrients zorgen ervoor dat de hersenen van voldoende brandstof (o.a. L-Glutamine )worden voorzien om juist over die momenten heen te komen. Neuronutrients helpen de hersenen voldoende brandstof op te nemen.

De samenstelling van een neuronutrient moet zo gemaakt zijn dat de Glutamine snel de hersenbariere kan passeren om opgenomen te worden in de hersen cellen. Dit lijkt makkelijk maar de hersenen zijn zeer selectief en een minimale afwijking in samenstelling heeft al tot gevolg dat er totaal geen opname is.

Je merkt de werkzaamheid het best indien je rond 1 uur na inname geen downmoment hebt. Bij inname van grotere dosis is het mogelijk om langer helder te kunnen studeren. Let echter wel op dat een "overdosis" tot gevolg heeft dat je tijdens je slaap heftige dromen kan krijgen. De hersenen blijven extra actief.

Contra-indicaties : bij normale suppletie zijn geen contra indicaties bekend.

Gerelateerde producten