Repro Male voor de aanstaande vader
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Repro Male voor de aanstaande vader

60 vcaps

49,90

Op voorraad
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

  • Ondersteunt een gezonde sperma aanmaak
  • Beschermt zaadcellen tegen oxidatieve schade
  • Bevat voedingsstoffen voor spermaproductie
  • Met anti-oxidanten en foliumzuur

5% extra korting
bij een bestelling boven de €100!

Aantal

Stapelen: meer kopen = meer korting!

Hoeveelheid 1 - 2 3 - 5 6+
Prijs 49,90 47,41 44,91

Repro Male voor de aanstaande vader

Dat er extra eisen worden gesteld aan de voeding van vrouwen die zwanger willen worden is bekend. Wat veel mensen niet weten, is dat een gezonde levensstijl  voor mannen ook van groot belang is voor de vruchtbaarheid. Het sperma moet immers aan vele eisen voldoen om in staat te zijn zelfstandig een eicel te bevruchten. Gezond eten, voldoende bewegen en  vermijden van chemicaliën, alcohol, roken en drugs zijn belangrijk voor de vruchtbaarheid van mannen.

Repro Male is een aanvulling op de voeding van mannen met een vaderschapswens.  Repro Male ondersteunt een gezonde sperma-aanmaak en beschermt de kwetsbare zaadcellen tegen oxidatieve schade. Deze speciale formule bevat voedingsstoffen die nodig zijn voor een normale zaadproductie van zaadcellen. Antioxidanten beschermen de lichaamscellen, waaronder de membraan van de spermacel. Foliumzuur is nodig voor de celdeling. Mucuna pruriens is een plant die in India traditioneel veel wordt gebruikt door mannen.

Schematische tekening die toont hoe mannelijke zaadcellen opweg zijn naar de eicel van een vrouw.
Afbeelding 1 — Bescherm kwetsbare zaadcellen tegen oxidatieve schade

Onderzoek naar Mucuna Prurien in Repro Male

Mucuna pruriens is een plant ( zie afbeelding 2 ) die in India traditioneel veel gebruikt wordt bij de behandeling van Parkinson en bij onvruchtbaarheid bij mannen. Recent zijn er een aantal veel belovende studies verricht met Mucuna. Mucuna heeft een hoog gehalte aan L-Dopa. Gemiddeld is de concentratie L-Dopa 3,3%.

Mucuna pruriens plant
Afbeelding 2 — Mucuna pruriens plant

De resultaten met deze gemalen zaden laten een duidelijke verbetering van het sperma zien. Er is in deze studies gebruik gemaakt van 5 gram van de gemalen zaden per dag. Dit is uiteraard vrij veel. Er is echter van een betrouwbare partij in India een extract op de markt dat gestandaardiseerd is op 10% en een met 15%. Hiervan zou er de eerste drie maanden dan respectievelijk 1660 mg of 1100 mg van nodig zijn. In Repro Male is gekozen voor het hoogste extract van 15% waardoor bij inname van dagelijkse dosering van 3 capsules de benodigde dosis Mucuna Pruriens wordt ingenomen.

Samenstelling van ingrediënten

Naast Mucuna Pruriens is Repro Male aangevuld met vitamine Cvitamine E,  Foliumzuur en de mineralen Zink en Selenium. Ze dragen bij aan de beschermingproductiekwaliteit en bewegelijkheid van sperma.  Ook van deze ingrediënten zijn aanwijzingen dat de ze een positief effect hebben op de mannelijke vruchtbaarheid.

Vitamine B6 draagt bij aan de activiteit van hormonen, in het lichaam. Daarnaast is B6 goed voor de gemoedstoestand en heeft het een rol in productie en afbraak van homocysteïne

Ook Vitamine B12 draagt bij tot een normaal homocysteïnemetabolisme. Het draagt daarnaast bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid.

Vitamine C en E zijn anti-oxidanten en zijn ter bescherming van gezonde cellen en weefsels.

Zink draagt bij aan de normale vruchtbaarheid van mannen. Het draagt tevens bij  aan productie en kwaliteit van je zaadcellen. Net als vitamine C en E is ook zink een anti-oxidant, het levert een bijdrage in het wegvangen van vrije radicalen in cellen. Als laatste draagt zink bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed.

Selenium draagt bij aan de beweeglijkheid van de zaadcellen tevens aan de productie van sperma.

Gebruik en dosering Repro Male

Neem als aanvulling op de dagelijkse voeding 3 capsules per dag. Na ongeveer 6 weken overgaan op 2 capsules per dag. Bij voorkeur verdelen over de dag en tijdens een maaltijd met ruim water innemen. In de periode voorafgaand aan de zwangerschap gebruiken.

Samenstelling

Samenstelling per dagdosering (3 capsules)
IngredientHoeveelheidPercentage RI*Verbinding
Mucuna Pruriensextract1100 mgExtract (15%)
Vitamine C240 mg300%Ascorbinezuur
Vitamine E100 mg833%D-alfa-tocoferylwaterstofsuccinaat
Vitamine B61,34 mg96%Pyridoxaal 5 Fosfaat
Vitamine B126 mcg240%Methylcobalamine
Foliumzuur (natuurlijk)300 mcg150%Citrus Limon Extract
Foliumzuur501 mcg251%Quatrefolic (6S)-5-methyltetrahydrofoliumzuur
Zink25 mg250%Citraat
Selenium200 mcg364L-Selenomethionine
*) Referentie inname.
Categorie: Vitaminen, Mineralen, Kruiden. Ingredienten: Mucuna pruriens extract, vitaminen, mineralen, calcium gebonden vetzuren (antiklontermiddel), HPMC (verdikkingsmiddel/capsulehuls), silicium dioxide (antiklontermiddel). Allergie informatie: Dit product bevat geen bekende allergenen. Vorm: Vegetarische capsule

Inhoud: 60 vcaps
Ten minste houdbaar tot: zie verpakking
Charge: zie verpakking
Voedingssupplement

Gebruik en dosering

Aanbevolen dagelijkse dosering: Start met 3 capsules per dag. Na ongeveer 6 weken overgaan op 2 capsules per dag.

Waarschuwingen: Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement voor volwassen mannen. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar.

Bewaaradvies: Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Inhoud: 60 vcaps
Ten minste houdbaar tot: zie verpakking
Charge: zie verpakking
Voedingssupplement

Klanten-reviews
0
0 beoordelingen
5 Ster
0%
4 Ster
0%
3 Ster
0%
2 Ster
0%
1 Ster
0%
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een beoordeling

Wees de eerste om te beoordelen “Repro Male voor de aanstaande vader”

0

TOP