Gratis verzending vanaf €15
Vorige pagina

Q10

Q10 komt van zichzelf voor in ons lichaam, in de weefsels en organen. Het is daarmee een volledig natuurlijk product dat daarom dan ook volkomen veilig te gebruiken valt. Het is echter wel zo dat de hoeveelheid Q10 in ons lichaam steeds verder afneemt op het moment dat we ouder worden. Hierdoor is het mogelijk dat we minder energie produceren en dat we uiteindelijk aan zullen komen. Door gebruik te maken van dit supplement zorg je ervoor dat je verbranding op peil blijft en dat je niet zomaar aan zal komen wanneer je ouder wordt.

Q10 voor een beter uithoudingsvermogen

Q10 weet daarnaast te zorgen voor een groter uithoudingsvermogen. Zo heb je de mogelijkheid om langer te blijven sporten, of langer te blijven bewegen in het algemeen. Ook wordt de spiercontractie ondersteunt en heb je dus de mogelijkheid om alle gewenste kracht uit je spieren te halen. Ten derde richt het supplement zich dus op het metabolisme, oftewel de verbranding in je lichaam, die op peil dient te blijven. Op deze manier zorgt Q10 ervoor dat we op een zo gezond mogelijke manier door het leven kunnen gaan, waarbij beweging een belangrijke rol speelt.

Q10 als antioxidant

Q10 is daarnaast een belangrijk antioxidant, waardoor het ook voor een versterking van ons immuunsysteem kan zorgen. Indien je wilt afvallen gebruik je het als middel om de verbranding hoog te houden, maar het bevordert daarnaast ook de algehele gezondheid van ons lichaam. Wat dat betreft is Q10 een uitstekend supplement dat er op verschillende manier voor weet te zorgen dat het van een heel duidelijke toegevoegde waarde is voor iedereen die er gebruik van maakt.

 

 

Gerelateerde producten