Sportsbuddy: ontmoet je nieuwe sportmaatje!
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Heeft je sportmaatje je weer eens links laten liggen voor zijn nieuwe vriendin, een rijexamen of een ander slap excuus? Nou, dan zoek je toch een nieuwe! Voeg gewoon de activeringscode ‘GetActive’ in in de nieuwe applicatie Sportsbuddy en je hebt binnen no time een nieuw sportmaatje voor even of voor het leven! Wie weet…

Sportsbuddy

De applicaties waarbij je een onbekenden ontmoet na een goeie vleeskeuring worden in rap tempo ontwikkeld. Na het populaire Tinder, worden er nu meetingapps ontwikkeld waarbij je het zo gek niet kan bedenken. Denk bijvoorbeeld aan Leftover Swap, een applicatie die hongerige buurtbewoners en buurtbewoners die restjes over hebben samenbrengen.

Sportsbuddy is een applicatie die twee mensen samenbrengt met dezelfde interesse sport. Je kunt bij het meeting je voorkeur voor een sport en een locatie aangeven en met een compleet onbekende lekker gaan sporten. Een leuke manier om mensen te ontmoeten met dezelfde interesse! Hiernaast kun je je eigen sportevenementen organiseren en opzoeken en ondersteunt de applicatie personal trainers die hun netwerk willen uitbreiden.

Oefeningen voor sportbuddies

Als jij de meest trouwe sportbuddy op aarde hebt en geen behoefte hebt aan het ontmoeten van vreemde mensen kun je nieuw leven in jullie sportroutine gooien met deze buikspieroefeningen speciaal voor sportkoppels!

1. Side toss

Ga tegenover elkaar staan met een meter tussen jullie een. Jij staat met je benen uit elkaar in een ontspannen houding. Je partner staat in dezelfde houding maar met haar gezicht naar de andere kant toe. Houdt een zware bal in je handen. Draai met de bal in je handen je gehele bovenlichaam richting je partner en gooi de bal over. Je partner gooit hierna de bal weer terug. Doe deze beweging zo snel als jullie kunnen en houdt het 30 tot 45 seconden vast.

2. Planking!

Neem een plankhouding aan waarbij je ervoor zorgt dat je handen onder je schouders zitten en je voeten zo wijd staan als je kunt om de oefening zwaarder te maken. Je partner moet tegenover jou hetzelfde doen waarbij jullie hoofden niet meer dan 10 centimeter van elkaar af staan. Probeer nu zonder jullie heupen te bewegen elk met de rechterhand de schouder van je partner aan te raken. Doe dit zo snel mogelijk en gedurende 30 tot 45 seconden.

3. Sit ups met de bal

Ken je die bal nog? Daar kun je nog veel meer mee! Ga tegenover elkaar zitten met de voeten plat op de grond. Jullie gaan met de bal in jullie hand een sit up doen waarbij je de bal als je omhoog komt over geeft aan je partner. Probeer deze oefening zo snel mogelijk te doen en houdt ook deze oefening 30 tot 45 seconden vol.

4. Leg pushes

Ga op de grond liggen. Je partner gaat achter je staan. Terwijl je de enkels van je partner vasthoudt til je nu je benen omhoog. Je partner duwt de benen terug naar beneden. Probeer, terwijl je partner duwt, je spieren aangespannen te houden en je benen zo recht mogelijk te houden. Probeer dit zo snel mogelijk te doen gedurende 30 tot 45 seconden en wissel daarna van partner.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP