Supplementen voor de zoetekauw
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Liep je onderweg naar het werk weer eens langs de bakker met zijn aanlokkelijke geuren van verse, zoete broodjes? Zapte je op televisie langs alle zoete bonbons, kleverige upside-down cakes en massieve stapels pannenkoeken? Dan zit je je nu vast af te vragen hoe je van dat verlangen naar zoet afkomt als je continue wordt geconfronteerd met alle taarten en andere baksels terwijl je je normale leventje probeert te leiden. Perfect Body zet dé supplementen op een rij waar je nog nooit van gehoord hebt, maar die zouden helpen tegen het zoet verlangen.

Gymnema

Gymnema, ook wel bekend als Gymnema Sylvestre, is een kruidenpreparaat dat volgens velen producenten het hulpmiddel vormt tegen suikerzoete verlangens. In de University of Michigan Health System wort het al jarenlang in gebruik genomen tegen Type 1 en Type 2 diabetes. Naar eigen zeggen, bewees het kruid zich al meer dan 2.000 jaar. Gymnema is een klimplant die voorkomt in de tropische bossen van Centraal en Zuid India en heeft een eigenaardige zoete smaak met een verkoelend effect die de sensatie van zoetigheid op je tong zou verhinderen. Op deze manier zou het plantje de ‘zin in zoet’ tegen kunnen gaan.

Jambul

Ed Smith, schrijver van het boek “Therapeutic Herb Manual” pleit voor het gebruik van jambul of syzygium, een kruid dat de suikerspiegel in het bloed goed in balans zou houden. Door je suikerspiegel in balans te houden met behulp van dit kruid, zou je je zoet verlangen tegen kunnen gaan. De vruchten de jambul worden gedroogd gegeten en zijn vergelijkbaar met gedroogde abrikozen. Deze vruchten worden veelal verwerkt in relishes en dergelijken. De echter powerhouse van deze plant zit echter verwerkt in de verse zaadjes. Deze zaadjes staan erom bekend problemen met de suikerspiegel te verhelpen.

Licorice

Licorice klinkt de gemiddelde Nederlander hoogstwaarschijnlijk bekender in de oren. Bestanddelen van dit krachtige plantje worden immers gemaakt voor de productie van dropjes. De University of Maryland Medical Center geeft aan dat ook deze plant al eeuwenlang in gebruik is in de vorm van voeding, maar ook in de vorm van medicijnen. Licorice heeft een zoete en voedzame smaak en bezit de vaardigheid om te hydrateren. De smaak is 50 tot 100 keer zoeter dan sucrose terwijl dit weinig effect heeft op de suikerspiegel zoals andere suikers. Om deze reden worden de suikers uit de plant wel eens aangeraden als vervanger van sucrose en andere soorten suiker die wel van grote invloed zijn op je suikerspiegel. Echter, dit betekent niet dat je met een hoge bloeddruk of diabetes het product oneindig kan eten. Mensen met een hoge bloeddruk of diabetes kunnen medicijnen met licorice erin beter vermijden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP