Tips bij het kiezen van supplementen
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

In de schappen van winkels en in webwinkels wordt een steeds breder assortimment aan supplementen aangeboden. Dit heeft tot gevolg dat het kiezen van de juiste supplementen steeds moeilijker wordt. Daarom een aantal tips waardoor het hopelijk gemakkelijker wordt om de juiste supplementen te kiezen.

Stel je doel vast

Belangrijk is vast te stellen wat je doel is met het slikken van het supplement. Wil je spiermassa opbouwen, snel vet verbranden of wil je je dagelijkse vitaminen op peil houden? Bij het stellen van een doel waarom je het supplement neemt, beperk je je al tot een selectie wat helpt bij het maken van de juiste keuze.

Doe je huiswerk

Vraag eens rond bij vrienden of familie of bel met onze community voor advies op maat. Op deze manier ben je verzekert van het kiezen van het juiste product.

Voor beginnende gebruikers

Beginnende gebruikers van supplementen kunnen beter geen verschillende combinaties innemen, omdat het lichaam aan het gebruik nog niet gewend is. Maak daarom zeker in het begin niet gebruik van veel verschillende soorten supplementen.

Experimenteer

Tot slot is het aan te raden dat je experimenteert. Iedereen heeft een ander lichaam en reageert dus ook anders op verschillende supplementen. Zoals eerder aangegeven kan iemand die gebruik maakt van caffeïne bijvoorbeeld een enorme energyboost krijgen terwijl het op iemand anders weinig tot geen effect heeft. Door te experimenteren, kom je erachter welk supplement voor jou het meest effectief werkt.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP