Tips voor het innemen van een capsule
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Tip1: Hoofd naar achteren

 • Neem een groot glas water
 • Drink enkele slokken water
 • Doe een slok in je mond (niet doorslikken) en buig je hoofd naar achteren
 • Open je mond en laat de capsule in je mond vallen
 • Als de capsule in je mond zit buig je je hoofd langzaam naar voren en slik je het water (en de capsule) door
 • Drink nu de rest van het glas leeg

Tip2: Drink de vloeistof door een rietje

Doe de capsule in je mond en drink daarna water (of een andere vloeistof) met een rietje. Het is een natuurlijk verschijnsel dat helpt om makkelijk de pil door te slikken. Gebruik voldoende vloeistof en drink daarna minstens nog een 1/2 of heel glas water.

Tip3: Buig je hoofd naar voren

Neem een slok water en neem ook de capsule in je mond. Buig je hoofd naar voren en als je merkt dat de capsule naar achteren in je mond drijft, slik je. Veel mensen gebruiken de tip om je hoofd naar achteren te doen maar bij andere kan juiste het naar voren buigen van het hoofd beter werken.

Tip4: Innemen met voedsel

Neem de capsule in met iets van voedsel. Eet bijvoorbeeld een stuk fruit zoals een appel of banaan en doe de capsule in je mond net voordat je de hap wilt doorslikken. Om je dan in mond al voedsel heb wat je gewend bent door te slikken, merk je het minder of niet. Let wel op de beschrijving bij het product want soms mag je een product niet tegelijkertijd innemen met bepaalde voedingsstoffen. En drink na het doorslikken wel een glas water

2 Reacties

 1. Trees 18 november 2018 Antwoord

  is het plastic van capsules niet schadelijk

  • ♥ PerfectBody.nl 20 november 2018 Antwoord

   Een capsule is gemaakt van plantaardige stoffen of gelatine (dierlijk, rund). Het ziet er uit als plastic maar dat is het niet! Zodra een capsule in aanraking komt met vocht (speeksel met enzymen) zal deze na een korte tijd geheel oplossen. De capsule is speciaal ontwikkelt om ingredienten (kruiden, aminozuren, vitaminen en mineralen) die soms een sterke (na)smaak hebben makkelijker in te nemen. Geheel veilig dus!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP