Verbeter je fitness kennis en techniek met YouTube
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Kijk, je squat techniek verbeter je alleen in de sportschool. Maar het helpt zeker een handje als je al de kennis hebt hoé je het moet doen. Hoef je daarna alleen maar een aardige trainer te vragen om je even in de gaten te houden. Daarnaast vind ik het persoonlijk ook altijd super leuk om te leren over alternatieve trainingsmethoden of hoe je bepaalde spiergroepen extra goed aanspreekt. En na wat googlen, rondvragen en aardig wat turen op internet kwam ik op een kanaal terecht van ene Jeff Cavaliere.

Jeff heeft een indrukwekkende cv opgebouwd, waaronder op staat dat hij ‘Head Physical Therapist en Assistant Strength Coach voor the New York Mets tijdens the National League East Championship 2006, 2007 en 2008 is geweest. Naast een aantal andere toffe dingen maakt hij ook video’s op Youtube. En super informatieve! Naast een klein beetje opzichtelijke momentjes waarbij z’n shirt uit is (zonder reden, maar mij hoor je niet klagen), geeft hij goede instructies en onderhoud hij z’n argumenten. Top kerel!

Om even een voorbeeld te geven, de volgende video is bijvoorbeeld super handig wanneer je vastloopt op voeding. Jeff verteld hierbij wat verstandig is om te eten wanneer je je 6 pack wilt behouden (en creëren). Dit soort informatie gaat er bij mij toch altijd net wat makkelijker in wanneer het komt van iemand die er verstand van heeft.

Of deze video waarbij hij uitlegt wat de beste manieren zijn om je buikspieren te trainen. Iedereen weet ondertussen wel dat je je buikspieren kunt trainen totdat je een ons weegt. Maar voordat je ze daadwerkelijk ziet moet er eerst een laagje vet verdwijnen. Daarom is het trainen met high-reps verstandig, zodat je hartslag omhoog gaat zodat je je vetverbranding optimaal stimuleert. Daarnaast kun je deze ab killing workout uitvoeren zodat je die buikspieren al mooi vorm geeft en ze sterker maakt.

Check zeker z’n blog en youtube kanaal voor extra kennis en dus extra gains. Mooi om januari mee af te sluiten lijkt me ;-). 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP