Vind je inspiratie bij de verhalen van deze sporthelden!
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Zit je er een beetje doorheen? Kun je de puf niet meer vinden om jezelf van die bank af te trekken en te gaan joggen op de zondagochtend? Lees dan de volgende prachtige, inspirerende verhalen van sporters die ondanks hun obstakels in het leven nooit opgaven!

Hariette Thompson, N.C.

Als je denkt dat je na je pensioen al zo oud bent dat je geen stap meer kunt verzetten, kijk dan even naar deze dame. Hariette Thompson is 92 jaar oud en werd de oudste vrouw ooit die een race heeft afgelegd van 42 kilometer tijdens de San Diego Rock ’n Roll Marathon op 31 mei 2015. Als voormalig kankerpatiënt begon Thompson toen ze 70 jaar werd met rennen en heeft sindsdien meer dan 90.000 dollar opgehaald voor het leukemiefonds in de Verenigde Staten.

Hariette’s wijsheid van de dag: ‘I don’t think I’d be living today if I didn’t do this running.’

Charlotte Brown, Texas

Na als kind staart hebben gehad is Charlotte nagenoeg blind geworden. Toch doet ze niet onder voor andere sporters. Deze dame sprong namelijk 3,5 meter hoog tijdens de Texas State Meet competitie voor hoogspringen. Ze won met deze hoogte derde plaats.

Charlotte’s wijsheid van de dag: ‘If I could send a message to anybody, it’s not about pole-vaulting and it’s not about track. It’s about finding something that makes you happy despite whatever obstacles are in your way.’

Brian Thomas, Florida

Brian kreeg de diagnose van pigmentkanker stage 4. Vanaf dat moment keek Brian de dood in de ogen, maar dit weerhield hem er tot na zijn herstel niet van van Florida tot Washington D.C. te rennen. Deze bijna 3000 kilometer lange trip legde hij af voor een goed doel en hij deed hier 7 weken over. Hij rende dagelijkse 40 tot 50 kilometer en vloog om de drie weken terug naar Florida voor behandelingen.

Brian’s wijsheid van de dag: ‘When you go after your dreams, it’s not going tob e easy. This i smy dream: this is what I live and breathe for. I want other to see that there is hope.’

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP