Waarom wij Amerikaanse merken weren uit ons assortiment
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Het aanbod van voedingssupplementen is in Amerika groter dan in Nederland. Amerika heeft een groot aantal verschillende merken en grote diversiteit aan producten als aanbod. Door het hoge aanbod is de concurrentie op de supplementenmarkt grandioos. Verschillende merken maken gebruik van verschillende fraudepraktijken om prijsvoordeel te behalen op de concurrent. Het resultaat hiervan is dat de consument steeds vaker misleid wordt met vervalste etiketten en kwalitatief slechte voedingssupplementen.

Testen en onderzoeken* van verschillende instanties hebben feitelijk aangetoond dat het er slecht voorstaat als het gaat om kwaliteit van Amerikaanse voedingssupplementen. Veel van deze merken wijken af van de etiketwaarde van haar producten of stoppen doping in de supplementen! De achterliggende gedachten van deze Amerikaanse merken is niets minder dan winstbejag. Dit gaat niet alleen ten koste van de kwaliteit van de voedingssupplement, maar ook van de gezondheid van de gebruikers van deze supplementen.

Het team van PerfectBody is van mening dat de kwaliteit en de veiligheid van voedingssupplementen voorop moet staan. PerfectBody streeft ernaar om alleen zuivere en veilige voedingssupplementen aan te bieden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om risicovolle Amerikaanse producten te weren uit ons assortiment.

Wij hopen dat je achter ons beleid kan staan en je gezondheid voorop stelt. Als je een product mist of hulp nodig hebt met bij het vinden van een vervangend product staan wij altijd voor jou klaar met persoonlijk en passend advies.

*Bronnen:
labdoor.com / supplementlabtest.com / Pas op voor doping, voedingssupplementen niet altijd onschuldig [sport.nl] / Gevaar voor sporters, onschuldig voedingssupplement kan doping bevatten [rtlnieuws.nl]

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP