Wat is Yohimbe? Natuurlijk testosteron bevorderend middel
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Yohimbe is afkomstig uit de boombast van een boom die veel in Afrika groeit. Volgens de overdrachten (er zijn zeer weinig schriftelijke bronnen over de Afrikaanse geschiedenis, laat staan de medische) word deze bast al enkele honderden jaren gebruikt.

Bij vele stammen was het de gewoonte om de mannen de bast te laten kauwen als een soort kauwgum. Bij het kauwen worden kleine stukjes ingeslikt. Deze stukjes bevatten het uiterst actieve Yohimbe. Dit schijnt een van de verklaringen te zijn waarom de Afrikaanse man een verhoogde viriliteit had. Met andere woorden de vrouwen werden zelden met rust gelaten.

Natuurlijk testosteron

Yohimbe is een natuurlijk testosteron bevorderend middel geëxtraheerd uit boombast. Het middel is vrij duur doordat het slechts in kleine hoeveelheden gewonnen kan worden. Juist de concentratie in het bloed zorgt voor een grote ondersteuning van de (spier)groei. Yohimbe wordt al enige tijd ook verkocht in sexshops (weliswaar sterk verdund) als seksuele stimulator. Onderzoek heeft uitgewezen dat in sommige delen van Afrika (o.a. Tanzania) de seksuele (over)activiteit terug te brengen is op veelvuldige consumptie van Yohimbebark.

Verschijningsvormen Yohimbe

Deze stof komt soms, in kleine hoeveelheden, voor in afslankproducten.

Yohimbe wordt gebruikt voor:

  • testosteron behoging
  • verhogen van de sekslust

Combinaties met Yohimbe

Goed te combineren met andere voedingsstoffen.

Bijwerkingen Yohimbe

bij normale suppletie zijn geen ander contra indicaties bekend dan een sterk verhoogde seksuele zin.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP