Zoetekauw
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Waarschijnlijk voor veel mensen de nummer 1 van calorieen uit suikers is het drinken van veel frisdrank. Kies hiervoor de light variant die gezoet is met zoetstof in plaats van suikers, dat helpt je om een stuk minder calorieen binnen te krijgen.

Kies voor het ontbijt geen kant en klare ontbijtdrankjes die veel suikers bevatten. Ondanks dat er op de verpakking staat dat ze voorzien in de dagelijkse voeding voor de vitaminen, mineralen en vezels bevatten ze doorgaans erg veel suikers. Ze geven snel voor even een verzadigd gevoel maar als je er niet goed tegen kan verhoog je je trek in zoetigheid de tijd erna.

Combineer zoet eten met andere voedingswaarden die weinig tot geen geen suikers bevatten. Het lichaam krijgt hierdoor een mindere piek die de suikers teweeg brengen. Eet dus bijvoorbeeld tussen de middag niet alleen boterhammen met jam, honing of hagelslag maar daarnaast ook een boterham met 30+ kaas of kipfiliet.

Trek in een toetje bij het avondeten? Kies liever voor een yoghurt die gezoet is met zoetstof of nog beter met zoetig (vers) fruit. Vla en andere suikerbommen na het avondeten verhogen de trek in zoetigheid.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP