Zombies Run: Hardlopen, maar dan anders!
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Als diezelfde hardlooprondjes en afspeellijsten je inmiddels meer dan uit je neus komen, kun je een creatievere manier bedenken om je sportroutine nieuw leven in te blazen. Hoewel er veel verschillende hardloopapps te vinden zijn, is de Zombies Run wel een hele vreemde eend in de bijt. Stap in de virtuele wereld van deze app en laat je achterna zitten door zombies! Als je dan nog geen goede reden hebt om hard te gaan lopen, dan weet ik het niet meer…

Deze app is momenteel razend populair in Amerika en maakt van het rennen een waar virtueel spel. Met je koptelefoon op luister je tijdens het rennen naar muziek zoals dat in de meeste apps het geval is. Echter, deze muziek wordt afgewisseld met radio-inzendingen van jou zogenaamde home base. Zij en het geluid van gorgelende zombies geven aan wanneer je het op het sprinten moet zetten, omdat zombies op het punt staan je hersenen op te peuzelen!

De app ontwikkelt continue nieuwe levels waaraan je aan de zombies probeert te ontsnappen en de levels komen in verschillende moeilijkheidsgraden voor. Als je klaar bent met rennen heb je automatisch nieuwe spulletjes voor het upgraden van je base verzameld. Een leuke manier om je gemotiveerd te houden om te blijven rennen (als de zombie-achtervolging je nog niet genoeg motiveert om te blijven rennen).

De applicatie is beschikbaar voor zowel Android als Iphone, maar is helaas niet helemaal gratis. Volgens veel mensen is het echter zeker de moeite waard en raken sommigen zelfs compleet geobsedeerd met het spel! Op zombiesrungame.com kun je een preview zien van de app.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP