Creatine en afvallen
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Creatine en afvallen worden steeds vaker in een adem genoemd, al was dat in het verleden wel anders. Lang niet iedereen is overtuigd van het feit dat dit een gelukkige combinatie is, waardoor het verstandig is om er op een voorzichtige manier mee om te gaan. Er zijn sporters die zweren bij de combinatie van creatine en afvallen, maar er zijn aan de andere kant ook een hoop atleten die het juist na elkaar doen. Zij vallen bijvoorbeeld eerst af, om daarna weer kracht op te bouwen met creatine.

Creatine en afvallen om kracht te behouden

Je kunt creatine en afvallen combineren om ervoor te zorgen dat je kracht kunt behouden op het moment dat je gewicht probeert te verliezen. Zodra je gaat afvallen zal dat over het algemeen ook betekenen dat je te maken krijgt met een afname van de spiermassa. Op die manier neemt je kracht af en kan het zelfs zijn dat je meer moeite krijgt om meer gewicht te verliezen, aangezien je minder gemakkelijk vet verbrandt. Creatine en afvallen passen wat dat betreft goed bij elkaar, aangezien je dan vet verbrandt en je aan de andere kant dus niet met een verlies aan spierkracht te maken zal krijgen.

Creatine en afvallen oorspronkelijk geen combinatie

Creatine en afvallen vormen vanuit het verleden echter totaal geen combinatie, aangezien het middel er niet voor bedoeld is. Met het middel kun je zorgen voor meer kracht en uithoudingsvermogen, maar niet direct voor een lager gewicht, dat beter bij je past. Je kunt de beide elementen dus wel met elkaar combineren, maar je zal dat moeten doen op basis van een persoonlijke overtuiging of specifieke wensen. Creatine en afvallen passen wat dat betreft niet erg goed bij elkaar wanneer je het verleden erbij pakt, maar tegenwoordig zijn er wel degelijk sporters die ervoor kiezen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP