Afvallen Met Pillen
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Arginine is één van de aminozuren die verantwoordelijk is voor een gezonde groei van het lichaam. Het bevordert de afscheiding van groeihormonen door de het hersenaanhangsel – hypofyse – en draagt zodoende bij aan een goede ontwikkeling van weefsels, organen en botten.

In India wordt kurkuma al eeuwenlang gebruik gemaakt als smaakmaker in de keuken, maar ook als geneeskrachtig middel. Er zijn al meer dan 600 medicinale toepassingen ontdekt waarbij kurkuma gebruikt kan worden en tot op de dag van vandaag wordt er nog steeds onderzoek uitgevoerd naar deze ‘superfood’. Benieuwd naar waar kurkuma allemaal toe in staat is? Lees verder!

Als vrouwen, ondergaan onze lichamen een hoop veranderingen. Van de tijd dat we de puberteit bereiken totdat we de ‘midlife milestone’ bereiken. Hoewel geen enkele hoeveelheid magie of geld dit kan voorkomen, kunnen we een buffertje kweken die deze veranderingen wat vertragen door onze gewoonten op het gebied van voeding en bewegen aan te passen. Meer weten? Lees verder!

Je hebt het altijd al geweten. De grote latte die je elke ochtend wakker houdt op kantoor heeft superkrachten! Of hebben we ons oordeel over de effectiviteit van cafeïne iets te snel geveld? We laten de wetenschap beslissen. Meer over de pro’s en con’s van koffie voorafgaand aan je training? Je leest het hier!

Ben je op de laatste pagina belandt van de encyclopedieën onder de diëten en heb je je doel nog steeds niet bereikt? Misschien kan je overstappen op een natuurlijke remedie. Hoodia Gordonni is een cactus-achtige plant die veelvuldig voorkomt in afslankpillen. De plant zou over de vaardigheid beschikken je honger te stillen zonder ongewenste bijwerkingen. Benieuwd of en hoe een cactus jou kan helpen je gewicht op peil te houden? Lees verder!

De manier waarop je lichaam koolhydraten, eiwitten en vetten afbreekt en het effect dat deze caloriebronnen hebben op je lichaam verschilt enorm. Er zijn hele studiesemesters gebaseerd op de manier waarop je lichaam calorieën afbreken, opslaan en verbranden in het lichaam, maar omdat dit een blogpost is van 750 woorden en geen wetenschappelijk boek van 750 pagina’s, legt Perfect Body het even uit, in Jip-en-Janneketaal welteverstaan.

Arginine is één van de aminozuren die verantwoordelijk is voor een gezonde groei van het lichaam. Het bevordert de afscheiding van groeihormonen door de het hersenaanhangsel – hypofyse – en draagt zodoende bij aan een goede ontwikkeling van weefsels, organen en botten.

Citrus Aurantium is een kruid waaruit het extract Synefrine gehaald wordt. Citrus Aurantium komt veelal uit China en het kruid wordt daar `zhi shi` genoemd. Het verschil tussen Synefrine en Efedrine is dat de kans op hartkloppingen of een hogere bloeddruk minder is bij Synefrine.

0

TOP