De rol van cactus in gewichtsverlies
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Ben je op de laatste pagina belandt van de encyclopedieën onder de diëten en heb je je doel nog steeds niet bereikt? Misschien kan je overstappen op een natuurlijke remedie. Hoodia Gordonni is een cactus-achtige plant die veelvuldig voorkomt in afslankpillen. De plant zou over de vaardigheid beschikken je honger te stillen zonder ongewenste bijwerkingen. Benieuwd of en hoe een cactus jou kan helpen je gewicht op peil te houden? Lees verder!

Het verhaal achter de Hoodia Gordonni

De Hoodia Gordonni vindt zijn oorsprong in de Kalahari woestijn in Zuid Afrika. De lokale San stammen in dit gebied gebruiken de plant al eeuwenlang als middel om dorst en honger te onderdrukken als zij verwachten geruime tijde op jacht te gaan.

Hoe werkt dit nu?

De hoodia plant bevat een speciaal ingrediënt dat glycoside wordt genoemd. Deze suikers roepen een reactie op in het brein die aangeeft dat de suikerspiegel in het lichaam hoog is. Dit is een reactie die typisch voorkomt na het eten van een maaltijd. Het resultaat van deze reactie is dat de hersenen aangeven dat je verzadigd bent. Volgens onderzoek uitgevoerd in Zuid Afrika eten degene die glycoside geïnjecteerd hebben gekregen gemiddeld 1.000 calorieën minder dan normaal. Deze studie is echter alleen uitgevoerd op dieren en bewijst niet dat het in het menselijk lichaam hetzelfde werkt.

Cactus verwerken in je dieet

Als het slikken van dieetpillen je niet aanstaat, zou je ook kunnen proberen deze cactus-achtige plant te verwerken in je dieet. Van nature is cactus laag in calorieën (een portie bevat slechts 100 calorieën) en het bevat een aantal essentiële nutrienten zoals vitamine C, calcium en vezels die je geruime tijd vol doen laten voelen.

Bij het bereiden van de cactus is het van belang dat je eerst de naalden eruit trekt. Vervolgens kan het blad in hapklare stukjes worden gesneden. Je zou ze gemakkelijk kunnen grillen in een beetje olijfolie en ze als bijgerecht kunnen gebruiken. Ook zou je de cactus om kunnen persen tot een drankje.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP