Lekkere trek tegengaan met chroom
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

En door het efficiënter omspringen met koolhydraten zal je lichaam eerder overschakelen op de vetstofwisseling voor energie.

Het mineraal is noodzakelijk voor een normaal metabolisme van koolhydraten, eiwitten en vetten. Chroom draagt bij aan een verlaging van je vetpercentage, terwijl je spiermassa behouden blijft.

Chroom Picolinaat is een chemische samenstelling van het element chroom in zijn best opneembare vorm. Chroom wordt in vele processen in het lichaam gebruikt. Het doet zijn werk in het hormonale systeem, maar legt ook zijn steentje bij in het enzymatische proces. Kortom een goede chroomhuishouding is heel erg belangrijk.

Chroom Picolinaat stimuleert de natuurlijke groei van het lichaam. Chroom doet dit door ervoor te zorgen dat de eiwit / aminozuur inname sterk verbetert. Voor vele mensen die nergens op reageren is Chroom Picolinaat de oplossing, het stimuleert de spieren tot een sterkere groei door op te treden als een katalysator.

Gebruik en aanbevolen dosering Chroom

Als supplement 200 tot 600 mcg chromium-picolinaat per dag, afhankelijk van lichaamsgewicht en voedingspatroon. Voor vrouwen en atleten tot 75 kg is 200 mcg chroom per dag voldoende, voor personen tot 100 kg adviseren wij tweemaal per dag 200 mcg en boven de 100 kg is 3 maal per dag 200 mcg chroom aan te bevelen.

Wordt gebruikt voor:

  • Verminderde spierafbraak tijdens een dieet
  • Verminderde trek in zoet
  • Verlaging van de bloedsuikerspiegel en de cholesterolspiegel
  • Efficiëntere stofwisseling
  • Geen `dip` na het eten

Combinaties met Chroom

Meestal wordt ChroomPicolinaat gecombineerd met Creatine, HMB en Vanadyl Sulfaat voor een explosief resultaat in groei en shape.

Bijwerkingen Chroom

Bij normale suppletie zijn geen contra indicaties bekend.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP