Dieet met alleen eiwitten
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Om je lichaam hieraan te laten weten duurt enkele weken. Zeker in het begin kan je je slap en lusteloos voelen omdat je lichaam moeite heeft om de eiwitten om te zetten naar energie. Dit omdat het lichaam gewend is energie in eerste instantie uit koolhydraten te halen. Als je je goed aan de dieetvoorschriften houdt, zijn de resultaten goed. Zeker bij iemand die veel overgewicht heeft.

Er belangrijk bij het volgen van een dieet waarbij de voeding voornamelijk uit eiwitten bestaat is dat je gaat op- en afbouwen. Als je ineens stopt met het dieet en weer koolhydraten gaat nemen, krijg je het veel gehoorde jojo-effect. Dat is wel het laatste waar je op zit te wachten als je de nodige inspanning geleverd hebt. Bouw dus langzaam op en af.

De werking van een dieet op alleen eiwitten

Je lichaam leert om eiwitten efficiënt te verwerken en haalt hier bouwstoffen en energie uit. Personen die het dieet gevolgd hebben ervaren meer energie en vinden het een dieet dat makkelijk vol te houden is.  Wat wel als lastig ervaren wordt is dat je veel dingen niet meer mag eten zoals bijvoorbeeld gewoon brood. Het speciale brood dat voornamelijk uit eiwitten bestaat proeft anders dan gewoon brood.

Producten voor het alleen eiwitten dieet

Als eiwit wordt puur calcium caseinaat eiwit aanbevolen. Een eiwitpoeder dat gewonnen wordt uit melk en dat de eigenschap heeft om langzaam te worden opgenomen. Dit heeft als voordeel dat je je lichaam voor een langere tijd over de nodige voeding laat beschikken zodat je weer minder snel trek krijgt.  Wij verkopen dit type eiwit in de meest pure vorm zonder toevoegingen van smaak-, kleur- of verdikkingsstoffen. Het eiwitpoeder is erg romig, zeker als je het met (volle) melk mixt.

Calcium caseinaat eiwit poeder is makkelijk te mixen en ook makkelijk op smaak te brengen. Dit door zelf smaakstoffen toe te voegen of door het te mengen met dagelijkse voedingstoffen.

Chroom wordt aanbevolen om te gebruiken als je dit type dieet volgt omdat het je helpt de trek in zoetigheid sterk te minderen. Daarnaast is een goede multi aan te bevelen als aanvulling op de dagelijkse voeding voor de vitaminen en mineralen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP