Afvallen Met Eiwitten
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

Als vrouwen, ondergaan onze lichamen een hoop veranderingen. Van de tijd dat we de puberteit bereiken totdat we de ‘midlife milestone’ bereiken. Hoewel geen enkele hoeveelheid magie of geld dit kan voorkomen, kunnen we een buffertje kweken die deze veranderingen wat vertragen door onze gewoonten op het gebied van voeding en bewegen aan te passen. Meer weten? Lees verder!

Ben je die oude eiwitshake compleet beu en heb je alle mogelijke smaken in de markt van eiwitrepen al uitgeprobeerd? Misschien kun je een creatieve ‘twist’ geven aan de manier waarop je je eiwitpoeders gebruikt. Stap in de pannenkoekenboot van Perfect Body en leer hoe jij je eiwitpoeders kan omtoveren tot een lekkere pannenkoek die je op kunt eten zonder schuldgevoel.

Sommigen willen ‘lean’ of juist ‘bulky’ zijn en anderen nemen het om aan hun dagelijkse eiwitten te komen. Wat je reden ook is voor het gebruiken van eiwitpoeder, het is van belang te weten wat je precies naar binnen werkt na die work-out. Nieuwsgierig? Lees verder!

De manier waarop je lichaam koolhydraten, eiwitten en vetten afbreekt en het effect dat deze caloriebronnen hebben op je lichaam verschilt enorm. Er zijn hele studiesemesters gebaseerd op de manier waarop je lichaam calorieën afbreken, opslaan en verbranden in het lichaam, maar omdat dit een blogpost is van 750 woorden en geen wetenschappelijk boek van 750 pagina’s, legt Perfect Body het even uit, in Jip-en-Janneketaal welteverstaan.

Eiwitshakes worden veelvuldig gebruikt door krachttrainers voor spierherstel of als effectieve methode om af te vallen. Uiteenlopende doelen voor het drinken van de shakes vragen om uiteenlopende manieren om de eiwitshake aan te maken! Het meest gebruikelijk is het aanmaken met melk, sap of water. Maar welke methode werkt voor jou nu het best?

Wanneer je regelmatig naar de sportschool gaat, heb je vast weleens gehoord dat je na je training direct proteine moet eten. Of drinken. Anders mis je je ‘anabolic window’. Je wat? Lees snel verder als je ook zo nieuwsgierig bent!

Dat we dagelijkse via onze voeding eiwitten innemen weet iedereen. Maar hoeveel eiwitten heb je nu eigenlijk nodig uit je dagelijkse voeding als je niet sport. In dit artikel een richtlijn voor zowel de man als vrouw en waarom eiwitten nodig zijn voor ons als mens.

Wil je online whey protein kopen of ben je benieuwd naar de voordelen van deze producten? Je zorgt er met deze shakes voor dat je voldoende eiwitten tot je beschikking hebt. Je kunt op een effectieve manier trainen en je biedt je lichaam de mogelijkheid om ook weer snel te herstellen. 

Ben je op zoek naar het beste whey isolaat, bijvoorbeeld omdat je snel wilt groeien of je graag wilt afvallen? Wij leveren je de beste producten, die volledig in de natuurlijke vorm voor je zijn samengesteld. Je bent er daardoor zeker van dat je op een natuurlijke manier kunt werken aan je spieropbouw, of je af kunt vallen zonder gebruik te maken van allerlei kunstmatige stoffen. Met het beste whey isolaat kun je meerdere kanten op, in combinatie met een vloeistof naar keuze.

Wil je een whey shake kopen en afvallen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied? Wij zorgen voor een hoge concentratie aan glutamine en BCAA’s in onze shakes, waardoor je op een heel natuurlijke en efficiënte manier af kunt gaan vallen. De shakes zijn bijvoorbeeld vrij van suikers, vetten en koolhydraten, zodat je daadwerkelijk gewicht zal gaan verliezen. Je kunt online een whey shake kopen om het eens uit te proberen en wat gewicht te verliezen, of direct een voorraad aan leggen om op je streefgewicht uit te komen.

Wil je een whey shake kopen om spiermassa op te bouwen? Met een van onze shakes zorg je ervoor dat je een vol en romig geheel voor je hebt staan, die je als een milkshake kunt drinken. Je kunt snel spiermassa opbouwen, zonder dat je daarvoor de pure eiwitten in hoeft te nemen.

Vanuit Amerika zijn er verschillende diëten overgekomen waarbij je je lichaam traint om alles wat je lichaam nodig heeft uit eiwitten, vitaminen en mineralen te halen. Dit betekend dat je zo min mogelijk koolhydraten binnen krijgt. (Goede) vetten zijn wel toegestaan.

0

TOP