Wat is Wei eiwitpoeder?
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Met wei eiwitpoeder zorg je op een natuurlijke wijze voor groei, bijvoorbeeld door effectief te gaan trainen. Eiwit is van groot belang voor het opbouwen van spiermassa en het herstellen na een training.

Daarnaast kun je er met eiwitten voor zorgen dat je spiermassa kunt behouden, zodat je goed in vorm blijft. Uiteraard kun je online wei eiwitpoeder bij ons bestellen, waardoor je er de deur niet voor uit hoeft en we alles netjes bij je thuis afleveren.

Opname van wei eiwitpoeder

De opname van wei eiwitpoeder is van groot belang voor de effectiviteit ervan. Onze uitstekende producten zijn zo samengesteld dat de opname optimaal is. Men houdt rekening met de samenstelling van de aminozuren en de zuiverheid van het wei eiwit, waardoor je er op een heel efficiënte manier gebruik van kunt maken. We slagen er op die manier in om een opname van het wei eiwitpoeder van 70 – 85% te realiseren, wat ontzettend hoog is. Dat betekent namelijk dat je ontzettend veel eiwitten tot je beschikking hebt. Dit is van belang, aangezien de maag en darmen er altijd weer een deel  van vernietigen.

Inname van wei eiwitpoeder

Het is verstandig om alleen te kiezen voor de inname van wei eiwitpoeder wanneer je al wat ervaring hebt met de inname van eiwitten. Dat heeft te maken met de gewenning die er in je lichaam plaats zal moeten vinden. Op het moment dat je hier mee wilt gaan beginnen is het verstandig om eens te starten met een melkeiwit. Dat is gemakkelijker op te nemen door het lichaam. Later kun je het wei eiwitpoeder gebruiken om over te stappen naar een meer hoogwaardig product, waarmee je ervoor kunt zorgen dat de opname door je lichaam optimaal zal zijn.

Online wei eiwitpoeder bestellen

Uiteraard kun je het wei eiwitpoeder gewoon online bij ons bestellen, waardoor je er de deur niet voor uit hoeft. Wij zorgen ervoor dat je het product in de meeste gevallen morgen al in huis zal hebben, waardoor je er in principe direct mee aan de slag kunt. Bovendien leveren we de bestelling gratis bij je af wanneer je voor minimaal €15 bij ons bestelt. Bestel je wei eiwitpoeder online en zorg er op die manier voor dat je binnenkort effectief kunt gaan trainen, maar je minstens zo goed kunt herstellen voor de volgende training.

Hoeveel wei eiwitpoeder heb ik nodig?

Wil je weten hoeveel wei eiwitpoeder je nodig hebt om effectief te gaan trainen? Het is van belang om er rekening mee te houden dat niet alle eiwitten die je inneemt ook daadwerkelijk zullen worden gebruikt. Er gaat altijd wat verloren, waardoor het van belang is om dit aan te vullen, bijvoorbeeld met behulp van onze supplementen. Je zorgt er op die manier voor dat je voldoende wei eiwitpoeder binnenkrijgt en je flink kunt gaan trainen, om vervolgens op een effectieve wijze te herstellen voor de volgende sessie.

Opname van regulier eiwit

In onze dagelijks voeding komt over het algemeen al relatief veel eiwit voor, iets dat je bovendien aan kunt vullen door specifieke voedingsmiddelen te kiezen waar veel eiwit in zit. Op verpakkingen staat precies aangegeven hoeveel eiwitten er in de producten zitten, waardoor je een mooie berekening kunt maken. Houd er rekening mee dat maar ongeveer 60 – 75% van de eiwitten die je eet of drinkt daadwerkelijk in je lichaam worden opgenomen. Het is verstandig om het tekort aan te vullen met wei eiwitpoeder. Je kiest met het wei eiwitpoeder namelijk voor een natuurlijk supplement, dat je veilig toe kunt passen.

3 gram per kilo lichaamsgewicht

Indien je van plan bent om het wei eiwitpoeder te gebruiken om voor spiergroei of –opbouw te zorgen is het van belang om te rekenen met 3 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht. Je hebt die hoeveelheid iedere dag nodig, waardoor het een goed idee is om een schema of een dieet op te stellen en daarnaast te zorgen voor een aanvulling. Indien je 80 kilogram weegt heb je bijvoorbeeld 240 gram eiwit per dag nodig (80kg x 3gram per kilo = 240 gram). Je kunt er dan voor zorgen dat je 240 gram eiwit eet of drinkt, maar daar gaat zo’n 30% van verloren, waardoor je nog 72 gram tekort komt (240 gram x 30% = 72 gram).

Supplementen en aanvullen

Je kunt onze supplementen als wei eiwitpoeder  gebruiken om het tekort aan te vullen en ervoor te zorgen dat je voldoende eiwitten tot je beschikking hebt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om minder eiwitten uit voedingsstoffen op te nemen en op een meer efficiënte manier te zorgen voor voldoende voorraad. Met ons wei eiwitpoeder zorg je er in ieder geval voor dat je een tekort op een veilige en natuurlijke manier aan kunt voelen, waardoor je er uitstekend gebruik van kunt maken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP