Gezondheid door de jaren heen
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

De term gezondheid is over de jaren heen erg veranderd waarbij meer aspecten dan voldoende sporten alleen zijn intrede hebben gedaan. Perfect Body sprak 4 experts over hoe zij denken dat de term gezondheid over de jaren heen veranderd is.

Liz Arch: Lerares yoga en martial arts en wellness expert

Het nieuwe landschap van gezondheid strekt zich verder uit dan over het gebied fitness alleen. Het gaat tegenwoordig over werkelijk alle aspecten in de gezondheid. Hoe we bewegen, slapen, een connectie vinden met anderen, hoe we denken en wat we geloven. Holistische praktijken zoals acupunctuur, neuropathie en yoga, verbleven eerst op de achtergrond op het gebied van gezondheid, maar worden steeds meer geaccepteerd en gewoon gevonden in de maatschappij.

Paul Winsper: Elite performance trainer en fitness expert

Sport is werkelijk waar op alle gebieden veranderd. Atleten worden verwacht sterker en sneller dan ooit te worden en harder dan ooit te trainen. Twintig jaar geleden lag de focus bij atleten bijna volledig op krachttraining en de conditie. Nu weten we wel beter. Om goed te presteren, zal de atleet zijn volledige levensstijl moeten omgooien voor een gezonde fundering die hun prestaties naar nieuwe hoogten kan brengen. Experts op het gebied van slapen, voeding en zelfs levenscoaches bevinden zich tegenwoordig in de kleedkamers en dat wordt steeds meer normaal bevonden.

Dr. Alan Schwartz: Dokter in Johns Hopkins Slaapstoorniscentrum

Nu de wereld steeds kleiner wordt en iedereen moeiteloos met elkaar verbonden kan worden, is het gemakkelijker om een spiegel op te houden en jezelf te vergelijken met anderen. Op deze manier ontdekken we gemakkelijker wat ‘normaal’ is op het gebied van slaap, sporten, voeding en fitness. We motiveren elkaar door onze prestaties gemakkelijk te meten aan de prestaties van een ander.

Trinh Le: Diëtiste

Een van de grootste successen van de huidige industrie van medicijnen is de verlenging van de verwachte levensjaren. We leven al gemiddeld 3,2 jaar langer dan 20 jaar geleden en er is een grotere focus ontstaan om een zo kwalitatief goed mogelijk leven te leiden. Velen hebben ontdekt dat een goed, uitgebalanceerd dieet medicijnen veelal overbodig maakt en maken van gezond eten een nieuw levensdoel.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP