Maximale gebruiksperiode van creatine
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Creatine is niet een lichaamseigen stof, oftewel het wordt niet door het lichaam zelf aangemaakt. Wel is het lichaam in staat om de afvalstoffen die ontstaan na het gebruik van de creatine door de spieren, weer om te zetten in Creatine. Dit is echter een proces wat nauwelijks in verhouding staat tot inname van extra creatine.

Creatine komt van nature in het lichaam door het eten van vlees. Verschillende vleessoorten bevatten een lage dosering creatine. Als men 5 gram Creatine per dag via vlees wil binnen krijgen, zou men vele kilo’s vlees moeten eten. Suppletie door middel van een creatinesupplement is daarom beter.

Omdat het geen lichaamseigen stof is, vind er geen aanmaak van creatine in het lichaam zelf plaats. Inname van Creatine als supplement zal er daarom niet voor zorgen dat het lichaam minder creatine aanmaakt als je stopt met het innemen van creatine. Daarom wordt creatine ook gezien als een onschuldige ingredient met een goede werking.

Omdat Creatine iets vocht vasthoud en omdat de voelbare werking minder kan worden na verloop van tijd wordt het aangeraden om creatine niet langer dan vijf maanden achtereenvolgens te gebruiken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP