Arginine beter laten smaken
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤
0

Arginine is een aminozuur die bij veel sporters bekend staat als een stof die bijdraagt aan de groei van de spieren. Door veel bodybuilders wordt het in poedervorm in het lichaam opgenomen, maar dit staat erom bekend een erg bittere smaak te hebben en daarom niet plezierig te zijn om in te nemen. Wij geven een aantal tips om het innemen van arginine voor je training wat smaakvoller te maken.

Om arginine beter te laten smaken, moet de bittere smaak worden geneutraliseerd. Dit wordt vaak gedaan met een zure toevoeging aan het mengsel, zoals citroensap. Arginine is namelijk een basische stof die dus met een zure stof geneutraliseerd kan worden. Voor veel mensen is het echter moeilijk om te bepalen hoeveel citroensap er benodigd is voordat de arignine daadwerkelijk beter smaakt. Wij hebben hiervoor een trucje. Probeer eens gebruik te maken van druivensap om de bittere smaak te neutraliseren. Dit sap zal u precies aangeven wanneer u de bittere smaak geneutraliseerd hebt.

Vul hiervoor een glas met druivensap. Het druivensap zorgt voor een betere smaak van het argininemengsel, maar werkt ook als indicator. Voeg maar eens de arginine toe net zo lang tot het opgelost is in het druivensap. Je zult nu zien dat de kleur van het druivensap verandert. Om ervoor te zorgen dat de basische stof wordt geneutraliseerd, moet u nu druppels citroensap toe blijven voegen, net zo lang tot de druivensap zijn originele kleur weer terug heeft. Je weet nu dat de arginine is geneutraliseerd en dus beter zal gaan smaken. Om de zure smaak van de citroensap te maskeren, kunt u eventueel nog wat druivensap toevoegen aan het mengsel.

Als u niet zo dol bent op druivensap, kunt u het mengsel ook met een andere soort vruchtensap maken. Het voordeel van druivensap is echter dat het als indicator werkt in tegenstelling tot andere soorten vruchtensap. In het geval dat je een andere vruchtensap gebruikt, zal op dezelfde manier, door het toevoegen van citroensap, de arginine geneutraliseerd worden, maar zal je moeten gissen naar hoeveel citroensap hiervoor nodig is.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0

TOP