Afvallen Benen Tips
★★★★★ 9.3 (1115 reviews)
Gratis zending v.a. 30
100% NL & ISO-gecertificeerd
Meer kopen = meer korting!
Tijdelijk gratis shakebeker bij een bestelling boven de 50! 🥤

De conservatieve yogaleraren en leraressen onder ons zullen het je nooit aanraden gezien yoga van oorsprong een sport is die je alleen uitoefent. Toch kun je behoorlijk extra aan calorieen verbranden als je de oefeningen met een partner uitvoert! Dat is het idee achter AcroYoga, een vorm van yoga die je doet met een partner en die yoga en acrobatiek combineert tot 1 sport. Wil je een paar oefeningen uitproberen? Vind je partner en lees verder!

Heb je je ooit afgevraagd welke van de drie elementen in het proces van gewichtsverlies het meest belangrijk zijn: cardiotraining, krachttraining of het tellen van je macronutrienten (eiwitten, koolhydraten en vetten)? Deze drie hoofdcomponenten in het doel om gewicht te verliezen, moet je alle drie toepassen, maar welke moet de prioriteit krijgen? Wij stellen onze top 3 samen. Meer weten? Lees verder!

Dacht je dat de speeltuin alleen voor kinderen was? Fout! Je kunt met een beetje fantasie en het herontdekken van je innerlijke kind de speeltuin in jou buurt gemakkelijk omtoveren tot de gym. Te weinig geld of tijd voor de gym of zoek je zelf ook naar wat uitdaging of vermaak terwijl je kinderen aan het spelen zijn. Dan zijn deze kleine, creatieve oefeningen perfect voor jou!

Deze scheenbeenterror kunnen veel hardlopers bijzonder scherp voor de geest halen. Een verschijnsel die je hele looproutine flink in de war kan schoppen. Volgens verschillende onderzoekers komt de ‘shin splint’ zoals deze in Engelse termen wordt genoemd bij wel 20% van de hardlopers regelmatig voor, maar hoe werk je dit nu tegen om optimaal van je routine te kunnen genieten? Lees verder!

Het is een fitnessmythe die beter in de diepste put begraven kan worden, maar om een onverklaarbare reden toch blijft bestaat. In een perfecte wereld probeert men door gerichte oefeningen het vetpercentage in bepaalde delen van het lichaam te verminderen. Klinkt goed, toch? Iets te goed om waar te zijn, helaas.

Specifieke oefening voor de voorkant van je bovenbeenspieren, de Quadriceps. Voor maximale spanning van je Quadriceps is het aan te raden om op het punt dat je in de lichte strekhouding zit, deze positie 1 á 2 tellen vast te houden en je bovenbeenspieren maximaal aanspant.

Squaten is de belangrijkste oefening voor het onderlichaam. Met het regelmatig doen van de squat zorg je ervoor dat je verzekerd bent van sterke en grote benen en billen waardoor er een solide basis wordt gevormd om kracht aan het bovenlichaam toe te voegen. Lees in dit artikel hoe je de oefening goed moet uitvoeren.

0

TOP